Van groepsvervoer tot ziekenvervoer

Groepsvervoer

Als u met een gezelschap van meer dan 4 personen vervoerd wilt worden dan biedt ons groepsvervoer uitkomst. Wij beschikken over meerdere taxibusjes en voor grotere gezelschappen, bussen met 16 tot 62 luxe zitplaatsen. Middels ons touringcarbedrijf kunnen wij vervoer tot 300 personen uitstekend verzorgen.

Rolstoelvervoer

Wij beschikken over speciaal taxivervoer afgestemd op minder valide mensen. Wij zorgen voor een passende vervoersoplossing voor elk type rolstoel en meerdere rolstoelen tegelijk. Onze behulpzame chauffeurs brengen u veilig naar uw bestemming.

Particulier ziekenvervoer

Tevens verzorgen wij gespecialiseerd ziekenvervoer. Heeft u een afspraak in het ziekenhuis, bij de therapeut of de dokter, dan biedt particulier ziekenvervoer een uitkomst. Maak uw speciale wensen duidelijk aan onze chauffeurs die u te allen tijde behulpzaam zullen zijn.

Schoolvervoer

Dagelijks verzorgen wij schoolvervoer voor verschillende gemeentes in de regio. Scholieren die niet in staat zijn om zelf naar school te gaan of speciaal onderwijs volgen, worden door ons vervoerd zowel binnen als buiten de regio. De chauffeurs hebben zowel met de leerlingen als de ouders een goede band zodat het vervoer prettig en vertrouwd verloopt.

Zakelijk vervoer

Zakelijke vervoersoplossingen van kwaliteit, zowel voor binnen- als voor buitenland. Onze Duits en Engels sprekende chauffeurs brengen al uw zakelijke contacten naar de door u gewenste bestemming. Bedrijven en/of instanties die regelmatig gebruik maken van deze service bieden wij een prijsafspraak op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Dinertaxi

Wanneer u gezellig wilt gaan dineren bij Kasteel Daelenbroeck of Hotel Boshotel en u woont binnen een straal van 30 km van deze hotels, dan kunt u gebruik maken van de speciale dinertaxi service. U wordt in een luxe taxi gehaald en gebracht zodat u optimaal kunt genieten van uw diner.