Skip to main content

Huur uw limousine voor uw evenement

Rondrijden als een Hollywoodster met onze limousine service

Verkeersschool, taxi- en touringcarbedrijf Lei Wolters heeft vanaf 2004 ook een Limousine Service Roermond. Iedereen kan bij ons een luxe, super stretch limousine huren en zich laten vervoeren zoals de ‘Rich and Famous’ in Hollywood.
De limousine is maar liefst bijna 9 meter lang en zal geheel in stijl voorrijden. Onze chauffeur gaat gekleed in een keurig zwart kostuum, compleet met bijpassende pet en uiteraard witte handschoenen. De limousine is geschikt voor maximaal 8 personen en heeft een zeer luxe interieur. Zo zit er onder andere een hoekbank in, een bar, neonverlichting, sterrenhemel, audio, televisie, DVD en uiteraard airco.
U kunt onze limousine huren voor bijzondere gelegenheden, zoals een huwelijksaanzoek, ons ‘Lovers Arrangement’, bruiloft, jubileum, bachelor party, airportservice, shuttleservice, VIP- en zakelijk vervoer, galavervoer en security doeleinden.
Lei Wolters Limousine Service Roermond werkt samen met Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch bij de limousinetaxi dinerservice. U kunt zich met de super stretch limousine laten ophalen en daarna culinair genieten van een overheerlijk 4 gangendiner in het pittoreske kasteel. Onderweg kunt u al een sprankelend glaasje champagne nuttigen. Op verzoek is het ook mogelijk om het geheel nog een extra dimensie te geven, met bijvoorbeeld een rode loper, champagne en/of andere drankjes. Na afloop wordt u met dezelfde limousine weer veilig en comfortabel naar huis gebracht.
Lei Wolters Limousine Service Roermond
limousinetaxi

Referenties:

  • Stichting Doe Een Wens

  • Politie Weert

  • Rabobank Roermond

  • Maharishi University

  • Kasteel Daelenbroeck