Skip to main content

Van groepsvervoer tot schoolvervoer

Groepsvervoer

Wilt u vervoer voor een gezelschap van meer dan 4 personen? Dan is ons groepsvervoer een uitstekende oplossing. Wij beschikken over meerdere taxibusjes en touringcars met 17 tot 62 luxe zitplaatsen voor de grotere gezelschappen. Uw groepsvervoer tot 300 personen regelt u veilig en vertrouwd bij ons touringcarbedrijf.

Speciaal vervoer nodig?
Bel ons op 0475-531787

Zakelijk Vervoer

Wij regelen ook al uw kwalitatief hoogstaand zakelijk vervoer in binnen- en buitenland. Onze representatieve chauffeurs spreken Engels en Duits en brengen al uw zakelijke contacten naar de gewenste bestemmingen. Bedrijven en organisaties die regelmatig gebruik maken van onze zakelijk vervoer service, kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer ook eens naar de mogelijkheden voor grootschalig taxivervoer, zoals zakelijk vervoer in binnen- en buitenland. U kunt het organisatorische deel uitstekend toevertrouwen aan Lei Wolters.

Schoolvervoer

Voor diverse gemeentes in de regio verzorgen wij dagelijks het schoolvervoer. Voor scholieren die niet zelfstandig naar school kunnen gaan of scholieren die speciaal onderwijs volgen, regelen wij het schoolvervoer zowel binnen als buiten de regio. Onze ervaren chauffeurs bouwen een goede band op met zowel leerlingen als ouders, zodat het schoolvervoer prettig en vertrouwd kan verlopen.
groepsvervoer groepsvervoer
zakelijk vervoer zakelijk vervoer
schoolvervoer schoolvervoer