Skip to main content

Geniet van luxe en comfort met ons VIP vervoer

Huur een luxe stretch limousine met chauffeur

Voor één avond of dag een celebrity zijn en vervoerd worden in een luxe, exclusieve limousine? Ook dat is mogelijk bij Lei Wolters! Bij ons kunt u voor elke speciale gelegenheid onze unieke stretch limousine mét chauffeur huren. Onze ervaren chauffeur komt perfect en geheel in stijl gekleed bij u voorrijden en staat garant voor een originele, exceptionele, maar altijd veilige rit.
Of het nu een galafeest, een vrijgezellenfeestje, bruiloft, promotie, jubileum of ander bijzondere gebeurtenis betreft: wij garanderen u dat het met onze stretch limousine een onvergetelijke en bijzondere ervaring wordt voor u én uw gasten.
Onze Limousine Service is ook te combineren met ons ‘Lovers Arrangement”, waarvoor wij tevens onze luxe stretch limousine inzetten. Uw huwelijksaanzoek en/of bruiloft wordt zo een dag om nooit te vergeten. Beleef dus voor één keer het gevoel van de ‘Rich and Famous’ aan den lijve en laat uw droom werkelijkheid worden met onze prachtige limousine.
Vertel ons gerust al uw wensen en samen bekijken we op welke manier we het evenement dat u in gedachten heeft tot in de puntjes kunnen verwezenlijken.
limousine service