Skip to main content

Ondernemersverhaal

Wie is Lei Wolters?

Lei Wolters is al geruime tijd een begrip in de regio Roermond en omstreken. Relaxed en zorgeloos op weg naar uw bestemming? Vervoerd worden in een comfortabele taxi? Of wilt u uw rijbewijs halen voor auto, auto met aanhanger, vrachtwagen, bus of een vaarbewijs?
Dit alles en nog veel méér kan bij Lei Wolters.

Het begon met één lesauto!

Al meer dan 60 jaar staan wij klaar voor onze klanten. Lei Wolters is gestart met één lesauto in Melick, een dorpje in de buurt van Roermond. Al snel kwamen er meer lesauto’s bij en inmiddels is Lei Wolters uitgegroeid tot een waar begrip in de regio Roermond en omstreken.
Viert u ons 60- jarig jubileum met ons mee? Profiteer dan van onze actie op alle rijopleidingen. Klik hier om het jubileum met ons mee te vieren!

Veelzijdig assortiment aan rijopleidingen

Momenteel beschikt Lei Wolters over een wagenpark van verschillende soorten voertuigen waaronder diverse personenauto’s, een vrachtauto, een trekker-opleggercombinatie en zelfs een autobus..
De instructeurs van Lei Wolters zijn zeer ervaren en beschikken dan ook over de instructiebevoegdheden voor alle categorieën rijbewijzen.

Wat bieden wij allemaal?

Wil jij je rijbewijs halen? Bij Lei Wolters bieden wij rijlessen, praktijk- en theorietrainingen aan voor de volgende rijbewijzen:
  • Autorijbewijs (B)
  • Auto-aanhangrijbewijs (BE)
  • Vrachtwagen-aanhangwagen (C)
  • Vrachtwagen rijbewijs (CE)
Daarnaast kun je bij ons verschillende beroepsopleidingen volgen, zoals Code-95, BHV, cursussen voor touringcarchauffeurs en taxi opleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van maar liefst 93%!

Autotheorie

Wil je graag je auto theorie binnen 1 dag halen? Dan ben je bij Lei Wolters aan het juiste adres. Deze trainingen worden gegeven bij ons op locatie in Roermond, in ons eigen theorielokaal.