Skip to main content

Blog: Van verkeersschool tot gespecialiseerd personenvervoer: ons veelzijdige dienstenaanbod

Na een bescheiden begin is Lei Wolters de afgelopen zestig jaar uitgegroeid tot een begrip in Midden-Limburg. Inmiddels hebben we een uitgebreide verkeersschool en leveren we een divers scala aan diensten en expertises op het gebied van personenvervoer.

Zo verzorgen we dagtochten en meerdaagse busreizen in luxe touringcars die van alle gemakken voorzien zijn. Ideaal voor een stedentrip, personeelsuitje of dagexcursie. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor schoolvervoer naar Maaseik.

Wil je zorgeloos naar het vliegveld of een andere bestemming en onderweg de gelegenheid hebben om te werken of relaxen? Dan vind je bij ons verschillende mogelijkheden voor taxivervoer, zowel privé als zakelijk en naar diverse luchthavens in binnen- en buitenland (Schiphol, Eindhoven Airport, Maastricht-Aachen Airport, Düsseldorf, Weeze, Brussel). Ook vip-vervoer in een stijlvolle limousine is een dienst die wij aanbieden.

Bij onze veelzijdige verkeersschool kun je terecht voor je theorielessen en het halen van het autorijbewijs, vrachtwagenrijbewijs, taxirijbewijs, busrijbewijs en auto- en vrachtwagenaanhangbewijs. Reken op een uitstekende persoonlijke begeleiding van ervaren, gecertificeerde en vriendelijke rijinstructeurs.

Ben je benieuwd naar onze diensten en tarieven? Neem dan gerust een kijkje op www.leiwolters.nl, bel naar 0475-531787 of stuur een e-mail naar info@leiwolters.nl.

#leiwoltersverkeersschool #busreizen #roermond #taxi #opleiding