Meer dan 55 jaar ervaring in het verkeer

Het begon allemaal bij de autorijschool

Al meer dan 55 jaar geleden richtte Lei Wolters de verkeersschool op. Het begon met één lesauto in Melick, een dorpje gelegen bij Roermond. Al snel breidde de school zich uit met meerdere lesauto’s. Inmiddels is Verkeersschool Lei Wolters uitgegroeid tot een begrip in de regio. Momenteel beschikt de verkeersschool over verschillende personenauto’s, een vrachtauto, een trekker-opleggercombinatie en een autobus.

Al meer dan 30 jaar neemt Hans, zoon van Lei Wolters, het praktische gedeelte in het familiebedrijf voor zijn rekening. Hij beschikt over de instructiebevoegdheden voor alle categorieën rijbewijzen. Het technische onderhoud van het wagenpark is eveneens onder zijn beheer. 

Dochter Carola is ook al jaren werkzaam in het bedrijf. Zij neemt voornamelijk de taxi-opleidingen en overige theorieopleidingen voor haar rekening.

De uitbreiding met een taxibedrijf

In 1972 is de verkeersschool van Lei Wolters uitgebreid met een taxibedrijf. Een professioneel team van ervaren chauffeurs en een uitgebreid wagenpark staan garant voor veiligheid, kwaliteit en service, zowel in het binnenland als het buitenland. In 1994 werd het bedrijf uitgebreid met een touringcarservice. Het touringcarbedrijf beschikt over het keurmerk SKTB (Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijf) en is ISO 9001-gecertificeerd. Het taxi- en touringcarbedrijf staat onder leiding van zoon Rob.

Tevens beschikt Lei Wolters over het taxi keurmerk TX. Dit houdt in dat Lei Wolters naast de minimumeisen waaraan een taxibedrijf en taxi chauffeurs moeten voldoen extra hogere eisen stelt aan betrouwbaarheid, klantgerichtheid en veiligheid. 

Facebook

Familie Lei Wolters Lei Wolters tx-keurmerk