Skip to main content

Rijbewijs halen? Kies voor Lei Wolters!

  • Slagingspercentage van 93%
  • Je rijbewijs halen voor auto, vrachtwagen en meer
  • Profiteer van €60,- korting op onze praktijk rijopleiding

Al 60 jaar de specialist op het gebied van rijopleidingen

Veiligheid

Wij zorgen ervoor dat jij veilig van A naar Z gaat. Of het nu gaat om het halen van je rijbewijs of het huren van een taxi. Bij ons staat veiligheid voorop!

Kwaliteit

Met 60 jaar ervaring kunnen wij met grote zekerheid stellen dat wij jou de kwaliteit kunnen bieden die je verwacht van een verkeersschool. Wij zorgen ervoor dat jij altijd tevreden bent wanneer je van onze services gebruik maakt.

Service

Met onze jarenlange ervaring hebben wij een bedrijf op kunnen zetten met ruime mogelijkheden. Wij beschikken over een wagenpark met onder andere personenauto’s, een vrachtwagen en een trekker-oplegger combinatie.

Al meer dan 60 jaar een begrip

Tijd voor een feestje!
Omdat wij 60 jaar bestaan geven wij aan iedereen die in de maanden november en december zich aanmeldt voor een praktijkrijopleiding, ontvangt dan een korting van €60,- op de opleiding. Het enige dat jij hoeft te doen is je gegevens in te vullen in het contactformulier en aan te geven op welke rijopleiding jij korting wil ontvangen.

Onze kandidaten geven ons een 9,2!

“Super rijschool. 1ste keer geslaagd voor mijn C rijbewijs. Je wordt heel goed begeleidt in de leuke en leerzame theorie- en praktijklessen, echt top. Dank jullie wel voor de leuke en leerzame tijd”

Maikel Hamers
“Ik wil Hans Wolters bedanken voor de leuke rijlessen en ben erg blij dat ik nu zelf de weg op kan. Zeker een aanrader om hier je rijlessen te volgen. “

Tom Janssen
“Een prima rijschool. Mijn vrouw heeft er het B-rijbewijs gehaald en ik zelf het C-rijbewijs. De mensen weten waren ze over praten en er was altijd een goede sfeer in de leswagen, plus prima kwaliteit. Een echte aanrader!”

Peter Schoenmakers

Profiteer van onze jubileum actie