Een verzorgde reis om van te genieten

Dagtochten

Voor een gezellig dagje weg met vrienden, familie of collega’s kunt u bij Lei Wolters terecht voor de huur van een touringcar met chauffeur. Onze vriendelijke chauffeurs vervoeren u veilig naar de door u gewenste bestemming. Veel voorkomende ritten zijn dan ook een dagje Efteling, Walibi, Bobbejaanland en Phantasialand.

Compleet verzorgde dagtochten / meerdaagse reizen / groepsvervoer

Ons bedrijf Lei Wolters Touringcars is gespecialiseerd in het uitvoeren van o.a. groepsvervoer, dagtochten, meerdaagse-ritten en het inzetten van breng- en haalritten. Lei Wolters werkt sinds 1-1-2019 samen met Kupers Touringcars. Door deze samenwerking bestaat het totale wagenpark uit meer dan 80 touringcars. Deze variëren van kleine touringcars van 19, 25, 50, 60/62 personen tot 90 persoons dubbeldekkers. U ziet voor elk wat wils. Bent u op zoek naar een professioneel gespecialiseerd bedrijf die uw vervoer kan regelen? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte bij ons aan en zie ons aantrekkelijk aanbod! U kunt dit aanvragen via info@leiwolters.nl of vul het contactformulier in op deze website!

Daarnaast hebben wij een samenwerking met het Historisch toeristisch bemiddelingsbureau van Maria Bonten. Wilt u hierover meer weten: Bezoek de site van Maria Bonten voor meer informatie

touringcars

Concert tickets online bestellen

Wolters Taxi- en Touringcar B.V. werkt al jaren samen met Ticket Express
Bij ons kunt u terecht voor geheel verzorgde reizen naar uw favoriete artiest
Bekijk ons ruime aanbod: