Meer dan 55 jaar ervaring in het verkeer

Het begon allemaal met één lesauto…

Ruim 55 jaar geleden richt Lei Wolters de verkeersschool op. Hij start met één lesauto in Melick, een dorpje in de buurt van Roermond. Al gauw kan hij de autorijschool uitbreiden en komen er een aantal lesauto’s bij. Verkeersschool Lei Wolters is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in regio Roermond. Op dit moment beschikt de verkeersschool over een wagenpark van diverse personenauto’s, een vrachtauto, een trekker-oplegger combinatie en een autobus.
Hans, de zoon van Lei Wolters, houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het praktische gedeelte van het familiebedrijf. Hans beschikt over de instructiebevoegdheden voor alle categorieën rijbewijzen. Ook beheert hij het technische onderhoud van het wagenpark. Dochter Carola werkt ook al jaren in ons bedrijf. Zij is met name verantwoordelijk voor de taxi-opleidingen en de overige theorie-opleidingen.

De uitbreiding met een taxibedrijf

In 1972 breidt de verkeersschool van Lei Wolters nog verder uit met een taxibedrijf. Een uitgebreid wagenpark met een professioneel team van ervaren chauffeurs, staat garant voor veiligheid, kwaliteit en service, zowel in binnen- als buiteland. In 1994 volgt weer een uitbreiding, nu met een touringcarservice. Ons touringcarbedrijf beschikt over het keurmerk SKTB (Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijf) en is ISO 9001-gecertificeerd. Zoon Rob staat aan de leiding van het taxi- en touringcarbedrijf. Het taxi- en touringcarbedrijf mag ook het taxi keurmerk TX voeren. Dit betekent dat wij, naast de minimumeisen waaraan een taxi bedrijf en taxi chauffeurs moeten voldoen, extra hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid, klantgerichtheid en veiligheid.

Verkeersschool lei wolters
hans wolters
carola
Al onze diensten worden geleverd volgens de algemene voorwaarden (zie www.knv.nl en www.tx-keur.nl)

Alle rechten voorbehouden © Lei Wolters, 2022. Beheer en onderhoud: LinQxx